onsdag 12 februari 2014

Wasabi fish stew


Vaknade små snorig o inte pigg alls ;(. Vill inte bli kass nu när sportlovet närmar sig.....
Slängde ihop några bananplättar att ha med mig till lunch !
Smarrigt värre ;)
Receptet är som Choko cinnamon pancake men uteslut kanel och cankao. Tillsätt istället en halv mosad banan.

 
Idag var jag grymt sugen på fisk. Tänkte göra Mediterranian fishstew men blev så sugen på något krämigt. Jag komponerade fram
" Wasabi fishstew "

Woooooooow , vilka smaker, så guda gott !!!


 4 portioner

500 g torskfilé 
20 g purjolök
100 g zuccini
40 g sockerärtor
2 pressade vitlöksklyftor
400 ml kokosgrädde
Saften från 1/2 lime
2 tsk wasabi paste
1 tsk koriander
1 krm cayennepeppar 
2 tsk tomatpuré 

Skär alla grönsaker i mindre bitar.  Tärna fisken, salta och peppra .
Hetta upp en djup panna med lite rapsolja. Fräs lök och paprika med kryddorna. Tillsätt wasabi, tomatpuré och kokosgrädde. Lägg i zuccini och fiskbitarna, låt småputtra 10 - 15 min.
Servera med bladsallad eller ris.

Näringsvärde per port utan ris

341 kcal
25.2 g protein
7 g kolhydrater
23.3 g fett

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar